OM Fornebu Rør AS

Fornebu Rør AS er en Mesterbedrift som holder til på Fornebu i Bærum, men vi leverer rørleggertjenester fra Oslo til Drammen. 

Vi påtar oss gjerne jobb hos både privatpersoner, sameier, borettslag eller bedrifter. Vi jobber hovedsaklig i Bærum i områdene Fornebu, Snarøya, Lysaker, Stabekk, Bekkestua, Jar, Hosle, Haslum, Høvik, Kolsås, Rud, Rykkin, Eiksmarka, Bærum verk, Lommedal, Østerås, men påtar oss også oppdrag andre steder i Oslo og Viken. 

Vi kan pusse opp hele badet ditt, eller hjelpe deg med mindre oppdrag, som å bytte blandebatteri, tilkobling av opp-/vaskemaskin, varmtvannsbereder, eller montering av toalett, vask og baderomsmøbler. Vi kan også bistå med mikrosement. Enten du skal bygge et helt nytt bad, vaskerom eller varmeanlegg, eller rehabilitere, så kan vi hjelpe deg!

Ikke noe oppdrag er for lite, eller for stort. Vi gjør jobben til avtalt tid og avtalt pris! 

Rørlegger til å stole på

Hos oss kan du være trygg på at vi holder avtaler om hva som skal gjøres, når det skal ferdigstilles og hva det skal koste.

Kontakt oss i dag!

Våre Ansatte

Vår jobb er å gjennomføre oppdrag av god kvalitet hver dag. Vi sørger for at du som kunde er fornøyd og får det resultatet du ønsker.

Edgar Velthuijs

Daglig leder / Rørleggermester

92051542

edgar@forneburor.no

Roy Johansen

MENTOR /
Rørleggermester

91134854

roy@forneburor.no