Rehabilitering av bad

  Vi tar kontakt om få strakser etter utfylling

  Baderom

  Modernisering/ oppgradering av eksisterende sanitær- og varmeanlegg. Våre rørleggere er spesialister på å skreddersy tidsriktige og energisparende løsninger for private og bedrifter. Vi gjør alt fra små nødvendige utskiftninger til totalrenovering av røranlegg, våtrom og kjøkken.

  Oppussing og totalrenovering av bad

   

  Vurdere du å rehabilitere badet ditt ? Ønsker du en kontakt som ordne alt for deg ? Da er Fornebu Rør AS den riktige for deg!

  Drømmen om et nytt bad begynner allerede i planleggingsfasen og her skal vi hjelpe deg å oppnå badet du skal trives i.

  Fornebu Rør AS opptrer som en Totalentreprenør og ordner alt for deg. Med oss får du ingen dårlige overraskelser i ettertid.

  Er baderommet ditt eldre enn 10 år?

   

  Er badet av nyere standard med god teknisk stand kan det være en ide å vurdere overflateoppussing. Under en overflateoppussing er det vanlig å legge flis-på-flis og bytte baderomsmøbel, inventar og armaturer. Det er avgjørende at du vet at badet er forskriftsmessig bygget og tett før du starter på et slikt prosjekt. Dette kan vi i Fornebu Rør AS hjelpe deg med.

  Hos oss blir du og dine behov satt i fokus.

  Hva koster det?

  Prisen på å totalrenovere bad varierer med størrelse, utforming og standard. Vi leverer konkurranse dyktige priser og leverer baderom med høy kvalitet.

  Tekst

  Nullam sollicitudin nisl at nunc tempor pulvinar. Quisque gravida, tellus eget fermentum tristique, neque ligula placerat diamAenean placerat.

  Etiam libero metus, faucibus

  Etiam mattis libero eget orci ullamcorper elementum. Etiam libero metus, faucibus sed neque at, condimentum scelerisque augue. Vestibulum vel ex semper, sollicitudin metus at, feugiat nisl. Nulla laoreet velit massa, id pellentesque elit placerat porta. Proin eros arcu, elementum at.

  Start video